Živilės Kropaitės grožio paslaptis

Vakaro žmogus šiandien bus Živilė Kropaitė. Visiškai žvaigždė ir stebuklas, kuri Lietuvos radijoje užbūrė klausytojus kaip kokia Teta Beta, o dabar jau ir per TV užburdinėja žiūrėtojus.

Živilė yra labai slapta. Ji viską apie save slepia, išskyrus tai, kad turi močiutę, kuri jai dalina patarimus. Kai ją skaitai, tai atrodo, kad visa Živilė yra jos močiutė, tik kad sukultūrinta iki modernaus modernumo.

Išties tai taip ir yra: kartą, kai Graužinienė dar buvo Seimo vadove, tai Živilė vieną sykį tame atseit ne jos močiutės, o savo pačios poste prasitarė maždaug taip: „Nu jau ta Graužinienė, kai aš buvau jos amžiaus, tai degtinė 7 rublius kainavo“.

Paskui buvo dar keletas panašių prasišnekėjimų, po kurių visiems pasidarė aišku, kad Kropaitei ne 25, ir net ne 52, o kokie 80, gal ir daug daugiau.

Kyla tik klausimas, kokiu būdu Kropaitė turi tokį jauną malonų balsą ir atrodo taip, lyg būtų 25 metų?

Tai čia irgi paprastas reikalas. Štai atsimenate, kaip rašiau apie tai, kas išties tasai Arvidas Bendorius? Kokia tai panašaus amžiaus pana gi. O užsimauna ant galvos silikoninę odą ir pavirsta senu 70 metų amžiaus pliku storu diedu. Tai negi galvojate, kad nebūna ir atvirkščiai?

O balsas – tai dalykas pataisomas, viskas eina per sintezatorių, kuris nufiltruoja triukšmus ir prideda visokių ten gražių tonacijų.

Šiaip tai Kropaitė yra trečioji Daniel Lupshitz sesuo, tikra jos pavardė yra Kropelberg, o vardas – Zemfira. Zemfira Kropelberg.

Nors ir būdama daugiau, kaip 90 metų amžiaus, ji vis dar atrodo patraukliai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos