Tikroji nykštukų maisto paslaptis arba kaip Romas Sadauskas ir Liudvikas Andriulis augino kates

Kaip Romas Sadauskas (dar žinomas, kaip Romas Sadauskas-Kvietkevičius) ir Liudvikas Andriulis augino kates. Visų apviešinimų tęsinys.

Trumpai tariant, aš jau minėjau, kad Mykolas Kleck išties nėra nei žmogus, nei kas, o tik nykštukas, ir dar ne vienas. Jų yra gal koks milijonas, visi vienodi, su barzdomis ir ūsais, 70cm ūgio, visi iki vieno yra homoseksualūs ir paišo pimpalus visur. Ir dauginasi pumpuravimu.

Vienas dalykas yra gerai žinomas apie nykštukus – kad niekas niekad nematė, ką jie valgo. O nematė tik todėl, kad nykštukai viešumoje nori palaikyti gerą savo įvaizdį, todėl ir nerodo, ką valgo.

Išties tai jie valgo kates. Kaip žinia, būtent iš Mykolo Klecko (dar žinomo, kaip Kleckas Buržujus) ir parėjo visos tos mėmės apie katukus ir panašiai. Taip jie populiarina savo maistą. Bet maisto jiems trūksta.

Vidutinis nykštukas, kad ir koksai mažas, per savaitę suėda keletą kačių. Tai yra labai daug. Ar pastebėjote, kad miestuose beveik išnyko benamiai katinai? Anksčiau jų būdavo tiek, kad neįmanoma buvo praeiti gatve. O dabar neliko.

Nykštukai naktimis tas kates medžioja ir paskui kepasi sau ant laužų, kuriuos degina kanalizacijoje. Bet katės nyksta, taigi, maisto lieka vis mažiau. Nykštukus kamuoja badas.

Kiti maisto produktai nykštukams netinka, nes juose nėra jų organizmui būtinų medžiagų. Taigi, katės tapo mirtinu reikalu.

Štai čia ir išlindo verslusis Romas Sadauskas-Kvietkevičius, kuris atrado naują verslo nišą – auginti kates maistui. Verslo niša buvo kaip tik – nes ir visų tų vokiškų filmų biznis užstrigo, ir NT krizė atėjo. Žodžiu, pinigų trūksta, o žemių – begalės.

Štai taip, nugirdęs gandą apie kates ėdančius nykštukus, Sadauskas užsiėmė žemės ūkiu.

Biznis paaiškėjo besąs tokiu geru, kad tiesiog neįmanoma: nykštukai yra nenormaliai aptekę pinigais. Jie tuos pinigus vagia iš bankų, o bankai paskui aiškina, kad „gerai, pinigai tavo, o bankomatas tavo?“ Kaip manote, kodėl bankai taip nori išnaikinti grynuosius? Ogi todėl, kad visi grynieji, kuriuos jūs padėjote į bankus, jau seniai išvogti. Ir išvogė juos ne kas kitas, o nykštukai, kurie visi vieno veido. Visi barzdoti, maži ir atrodo taip pat kaip tas pats Mykolas Kleck aka Kleckas Buržujus.

Taigi, nykštukai pinigų turi krūvas, bet neturi kačių, kuriomis maitinasi. Kuo puikiausias biznis.

Romas Sadauskas-Kvietkevičius, kuris turi didžiulį sklypą Druskininkuose, ten ir įrengė kačių fermą. Paklausa tiek smarkiai viršijo bet kokias fantazijas, kad ferma paaiškėjo negalinti susitvarkyti su užsakymų srautu. Prireikė netgi importuoti kates iš Rusijos ir Baltarusijos, ištisais geležinkelio vagonais.

Bet čia atsirado ir investuotojų – į pagalbą atskubėjo Liudvikas Andriulis, kuris progų pigiai pasipelnyti tikrai niekada nepraleidžia. Štai tasai ir atvedė į Lietuvą korėjietišką kapitalą, kuris pastatė didžiausią pasaulyje kačių veisimo fabriką (Druskininkuose tas statinys užmaskuotas kaip „Snowy arrena“).

Nuo to momento ir Ludviko, ir Romo reikalai tiesiog šovė į viršų. O nykštukams irgi atėjo geros dienos – vienu metu jau galvoję apie evakuaciją iš Lietuvos, dabar jie čia pumpuruojasi tokiais tempais, kad maža nepasirodytų.

Iš to džiaugsmo, kad pinigai teka upėmis, Liudvikas ir Romas geriausius pašarinius egzempliorius dabar augina netgi savo namuose ir visiems giriasi, dėdami į feisbukus tų kačių nuotraukas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos