Kaip Liudvikas Andriulis ir Remigijus Šimašius nepasidalino atliekų biznio

Kaip žinia, visi girdėjote apie neseną skandalą, kur Liudvikas Andriulis atvežė šiukšlių konteinerį Remigijui Šimašiui, Vilniaus miesto merui. Bet nelabai supratote matyt, kodėl tas skandalas buvo, nes Andriulis skundėsi, kad jam šiukšlių neveža.

Nu, dabar pagalvokite savo protu: koks dar žmogus galėtų skųstis, kad jam neveža šiukšlių? Aišku, nebent toks, kuriam tų šiukšlių labai reikia ir jis nori jų prisikaupti kažkodėl.

O kaip žinia, Liudvikas Andriulis jau seniai užsiima geru bizniu – augina kates. Katės, kaip žinia, ėda visokias šiukšles ir atliekas. Štai jums ir atsakymas, kodėl Liudvikui Andriuliui reikėjo tų šiukšlių.

Bet tai tada kitas klausimas: kas per diegas tas Šimašius, jei jam netgi šiukšlių gaila? O atsakymas yra paprastas – jis susidėjo su Romu Sadausku-Kvietkevičiumi, kuris irgi augina kates, kurias šeria šiukšlėmis. Tai jau seniai žinoma istorija.

Tiesą sakant, Liudvikas Andriulis kačių fermą ir nusižiūrėjo iš Romo Sadausko, nes pastarasis ją įsteigė, o Andriulis ją finansavo. Bet paskui godus Andriulis pasigviešė pinigų ir įsteigė dar vieną fermą, jau Vilniuje, kad nereitų dalintis su Sadausku. O Sadauskas, aišku, supyko, tai ėmė plėsti savo biznį, ir dar daugiau kačių augint.

O Andriulis tada ėmė auginti elitines kates, iš kurių ėmė daryti elitinius kačių šaunelių konservus, skirtus nykštukams šerti. Tam jis netgi iš Liuksemburgo atsivežė Medeiną Cijauskaitę, kuri yra profesionali elitinių kačių ekspertė (apie jos triukus aš jums dar papasakosiu kitame išviešinime), todėl tapo Vilniaus kačių fermos vedėja.

Nykštukams elitiniai kačių šlaunelių konservai labai patiko, nes buvo labai kokybiški. Tačiau čia susiriejo dviejų grupuočių interesai: Romui Sadauskui reikėjo šiukšlių, kurias jam iš panosės nugriebė Andriulis, o Šimašius buvo liberališkas, todėl jam labai nepatiko konservai.

Prie ko čia konservai, paklausite jūs? Prie to paties, kad kaip žinia, Liudvikas Andriulis gamino konservus, o konservatoriai yra partija, kuriai nepatinka liberališki politikai. Žodžiu, landsbergių klanas, apie kurį jau ne kartą esat girdėję.

Todėl šitoje politinėje kovoje Šimašius persimetė prie Sadausko, o Andriulis susidėjo su konservatoriais ir prasidėjo kova dėl pinigų.

Išties tai viskas dėl pinigų tiktai, vertelgos susipjovė, o jums visiems paskui pasakoja visokius vėjus apie tai, kad jiems šiukšlių neveža, nors gali ir atvežti.

Labiausiai tai man nepasitikėjimą kelia politikas, kuris negali atvežti šiukšlių, nors iš viso Vilniaus šiukšles surenka. Viską daro tik saviems. Greičiausiai jis planuoja įsteigti dar vieną kačių fermą, kuriai vieta jau yra žinoma – tai Lukiškių aikštė. Nenustebčiau, jei tai pasitvirtintų, nes ne veltui ten viskas buvo išklota betonu – tai ne plytelės, o didžiulio kačių angaro pamatai.

Vilniečiai, kilkite į kovą prieš kates!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos