Kaip Liudvikas Andriulis sukėlė potvynį, dėl ko kaltas Daniel Lupshitz ir kaip spiegė Aušra Maldeikienė

Kaip Daniel Lupshitz, Liudvikas Andriulis ir Aušra Maldeikienė sukėlė Vilniaus potvynį.

Kaip žinia, Liudvikas vis skraido lėktuvais, į visokius Šanchajus ir kitas pasaulio skyles. Kaip manote, ko jis ten skraido? Joks normalus žmogus neskraido lėktuvais tiek, kiek Liudvikas. Dar daugiau, joks normalus žmogus per savo gyvenimą nepadaro tiek skrydžių, kiek Liudvikas per mėnesį.

Liudvikas ne šiaip sau nuomojasi kažkokią ten liukso klasę lėktuvuose (ji būna tiktai pačiuose didžiausiuose). Esmė tame, kad kartais, neišlipdamas iš lėktuvo, jis praskraido ištisą savaitę. Net oro uostuose neišlipa. Nes jis dirba chemtreilų purškimo padalinio vadovu Europos ir Azijos šalims.

Patys suprantate, darbas nelengvas, tačiau gerai apmokamas. Iš taip uždirbtų pinigų Liudvikas paskui ir finansuoja tokius verslo projektus, kaip tos kačių fermos, kurias steigia Romas Sadauskas-Kvietkevičius. Na, jūs supratote.

O visą tą chemtreilų purškimą finansuoja slapta žydomasonių organizacija „Reptilian Invasion Force“, kurios atstovas Daniel Lupshitz čia Lietuvoje ir reziduoja.

Trumpai tariant, vakar Liudvikas su savo chemtreilų lėktuvu išskrido į Šanchajų, bet lėktuvui prakiuro bakas. Dar aerodrome tas bakas tekėjo ir pylė chemtreilų tirpalą ant žemės, o jau kai pakilo, tonos chemtreilų pasipylė upeliais. Taip per 15 minučių virš Lietuvos ant debesų buvo išpurkšta visai Europai ir Azijai skirta chemtreilų norma.

Kodėl prakiuro bakas? Ogi todėl, kad vakar Liudvikas gėrė viskį. O kodėl jis gėrė viskį? O todėl, kad atidarė naują fabriką. O naują fabriką jis atidarė todėl, kad norėjo visą Lietuvą užversti pripučiamomis moterimis. O kodėl jis tai norėjo padaryti? O todėl, kad jo fantazija yra labai iškrypusi ir jis prisifantazuoja visokių nesąmonių.

Žodžiu, pagiriotas Andriulis, belipdamas į lėktuvą, netyčia paslydo. Kadangi jis paslydo, tai užkabino virvelę, kuri būna parišama prie bako dangčio (kad dangtis nenusimestų), ta virvelė nutrūko, bako dangtis įkrito į baką ir pramušė dugną. Taip bako dugne atsirado skylė, per kurią ėmė tekėti chemtreilų mišinys.

Kas atsitinka, kai chemtreilai tokiais kiekiais išpurškiami ant debesų? Ogi debesys ima kaupti savyje vandenį ir pasidaro labai nestabilūs. Prasideda viesulai, žaibai, vėjas, audra ir panašiai, debesis tampa pavojingu. Bet koks ultragarso šaltinis gali tą debesį tiesiog išsprogdinti.

Ir štai dabar įsivaizduokite: Danielio nupirkti chemtreilai Liudviko dėka ištaškomi virš Lietuvos. Tiksliau, virš Vilniaus. Ir štai ryte ima ir atsibunda Aušra Maldeikienė. Pasižiūri pro langą ir mato – ogi debesys visur.

Ir kad ims Maldeikienė spiegt: „pažiūrėkit, žmonėms jau nėra kur gyventi, o čia Lietuvą debesys užpuolė!!!!“

Maldeikienė labai garsiai spiegia. Aš atsiprašau, man skauda galvą. Ji jau kelis kartus buvo sprogusi, į ją vis Justė Latauskienė paskui pripildavo pjuvenų, skedrų ir varžtų. Sprogimų metu nukentėjo aplinkiniai, o aš pats praradau bet kokią gėdą ir sąžinę. Bet Justė man vėl susiūs galvą, kai ji sprogs.

Taigi, Maldeikienė ėmė spiegti ultragarsu. Ultragarsas pasiekė debesis ir debesyse įvyko trumpasis jungimas su visais žaibais ir trenksmais. Vanduo pasipylė į apačią ir užliejo Vilnių. Kanalizacijon vanduo nesutilpo, todėl užpylė visus požemius, kuriuose slėpėsi nykštukai. Šlapi nykštukai plūstelėjo į gatves. Dėl to dabar visas miestas pilnas 70cm ūgio neūžaugų, kurie visi vienodi – su barzdomis ir ūsais.

Ką daro nykštukai, kai plūsteli į gatves? Teisingai, jie paišo ant sienų visokius nepadorius organus.

Vilniečiai pasipiktinę. Žada kreiptis į žiniasklaidą bei tarptautinę moterų gynimo tarybą. Visiška gėda. Klaiku.

Štai taip atsitiktinė Liudviko Andriulio klaida sukėlė didelę gamtinę krizę ir Vilnių pavertė į naująją Šiaurės Veneciją.

Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gera – apsukrūs vilniečiai iš sandėliukų išsitraukė valtis ir jau siūlo turistams naują atrakciją – pasiplaukiojimą Vilniaus gatvėmis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos