Kas išties yra Mykolas Kleck, dar žinomas, kaip Kleckas Buržujus

Šiandienos išviešinimas – tai Mykolas Kleck, dar žinomas, kaip Kleckas Buržujus.

Tasai patsai, kuris toks geras, kad kovoja vis už teisybę, visur paišydamas pimpalus. Visi žinote tą istoriją, kai jis kažkokį daugiabutį pastatą uždekoravo girliandomis, kurios vaizdavo pimpalą. Paskui, tiesa, kai parėjo skundai į teisėsaugą, tai 17 metrų didumo iš 60 girliandų sudarytą piešinį nuo namo sienos nukabino ir kukliai vaizdavo, kad ten tik pro jo virtuvės langą kažkokia girliandėlė maža matosi, o pimpalo formą ji esą įgavusi atsitiktinai.

Žinote, kodėl Lukiškių aikštės rekonstrukcijos projektai stringa? O todėl, kad per kažkokį šantažą ir papirkinėjimus Buržujus sugebėjo prastumti projektą, pagal kurį viduryje tos aikštės būtų pastatytas 80 metrų aukščio bronzinis falas. Paskui, kai viskas išaiškėjo, kilo skandalai ir skubiai teko projektus keisti. Rezultate viskas pavirto į kažkokią nesąmonę, kuri iki šiol ten nebaigiama ir panašu, kad dar keletą metų taip ir nesibaigs.

Niekas niekad nematė Klecko be barzdos ir ūsų, nors kažkiek feikinių nuotraukų ir sklandė. Niekas niekad nematė Klecko su jokia moterimi, nors apie tai irgi sklandė visokie jo paties paskleisti gandai. Niekas niekad nematė Klecko ką nors valgančio.

Jo tikras ūgis yra 70cm.

Jis būna keliose vietose iš karto.

Niekas, išskyrus Klecką, niekur niekada nepaišo pimpalų (nes žmonės visgi yra padorūs).

Ar jūs matėte, kiek Lietuvoje yra pimpalų pripaišyta įvairiausiose vietose? Įvairiausiuose miestuose, viešąjame transporte, ant sienų, mokykliniuose vadovėliuose, ant šaligatvių ir netgi ant kai kurių šviežiai Seime nagrinėtų įstatymų?

Ponai ir ponios, tai kas atrodo akivaizdu, dažnai nebūna taip akivaizdu. O tai, kas būna neakivaizdu, dažnai būna žymiai akivaizdžiau, nei atrodo.

Užduokite sau klausimą, kas paišo tuos visus pimpalus metų metais, teršdamas Lietuvą, viešąsias erdves ir visuomenės kultūrą?

Ir kaip įmanoma, kad šitokiais kiekiais tuos pimpalus kažkas paišytų? Ir dar kažkoks neūžauga, kurio ūgis tėra vos 70 centimetrų?

Ponai ir ponios, pimpalus Lietuvoje paišo armija nykštukų. Jie yra visiškai kitos rasės padarai, su specifiniais bruožais: didelėmis barzdomis, ūsais ir mikroskopinio ūgio. Ir jų yra daug. Ir kadangi jie kitos rasės, mums jie atrodo visiškai vienodi – visi mažiukai, visi barzdoti. Taip jie ir vaizduoja esą vieną asmenį.

Senovėje nykštukai gyvendavo urvuose. Dabar gi jie gyvena kanalizacijose, ventiliacijose ir kitose skylėse, į kurias neįlenda žmonės. Jų daug ir jie paišo pimpalus. Pimpalai yra nykštkų fetišas, jie tais pimpalais žymi savo teritoriją.

Nykštukai neturi moterų, jie visi yra homoseksualūs. Ir dauginasi jie pumpuravimu. Pumpuruojasi jie pimpalais – štai todėl pimpalai ir yra jų fetišas.

Jūs galvojote, kad Mykolas Kleck yra šiaip kažkoks veikėjas iš internetų? Šitų barzdotų neūžaugų yra milijonas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos