Satanistinis kyborgas Adomas Rutkauskas

Ne, nu dar vieną parašysiu apviešinimą jums nakčiai. Kad būtų geriau.

Adomas Rutkauskas, anoksai metaliūga ir kompiuterastas, ir dar atviras satanistas, demonoidas beigi rokeris ir dar kažkas. Žodžiu, jūs jį jau seniai žinote. Jei dar ir nežinote, tai sužinosite.

Kokie žmonės nešioja kožas, augina barzdas ir atrodo kaip banditai? Taigi žinoma, kad banditai. Visiškai akivaizdu.

Savo veiklą Adomas pradėjo dar prieš kelis dešimtmečius, kai jau sykį minėtas Romas Sadauskas-Kvietkevičius įkūrė pirmą savo viešnamį Kapsuko Universiteto (taip anuomet vadinosi VU) Filologijos fakulteto rūsyje, Senamiestyje. Kadangi klientų buvo įvairių, o Vilma Matusevičiūtė-Danauskienė kartais jų nesuvaldydavo, prireikė kokio nors rimtesnio apsauginio.

Štai taip Adomas ir pradėjo savo veiklą. Ėjo gūdūs 1984 metai. Nelegalus nusikalstamumas klestėjo, visokie veikėjai vežė į Lietuvą džinsus, kuriuos parduodavo už 200 rublių (porą kartų brangiau nei vidutinis tuometis atlyginimas), o paskui neturėdavo kur tų pinigų išleisti.

Na, jūs supratote. Bordeliui reikėjo apsauginio. Baisus metalistas, kurį Sadauskas įdarbino, apsidžiaugė ne tik tuo, kad bus daug pramogų, bet ir tuo, kad gavo kažkokį Spalio rajono komsomolo sekretoriaus pažymėjimą (nors į komsomolą netgi neįstojo), o tas pažymėjimas savaime reiškė, kad milicija, jį pamačiusi, pasakydavo „atsiprašome“ ir paleisdavo. Komsomolo vadukams būdavo daromos išimtys.

Aš net nežinau, iš kur Romas Sadauskas tą pažymėjimą gavo, bet spėju, kad tiesiog padirbo. O gal ir ne padirbo, o kokį nors tikrą komsomolo sekretorių kur nors uždarė savo rūsyje. O gal dar kaip nors.

Nors greičiausiai viskas buvo paprasčiau – kadangi visokie komsomolo ir partijos sekretoriai ateidavo į veišnamį, o Sadauskas jau tais laikais užsiimdavo fotografija, o dar tie sekretoriai mėgdavo užsiimti kažkokiomis keistenybėmis, tai paskui jie labai draugiškai darydavo visokias paslaugėles. Pvz., nedaugelis težino, kad Sadauskas baigė žurfaką, nors tenai netgi nebuvo nei karto apsilankęs, o dar ir nevengiantis burnoti prieš valdžią ir atvirai girtuokliauti.

Aš atsiprašau, kad nukrypau. Šįsyk mes kalbame ne apie Romą Sadauską su jo visomis šunybėmis, o apie Adomą Rutkauską. O tasai, kaip jau išsiaiškinome, dirbo bordelio apsaugos vadu.

Trumpai tariant, Adomui darbas patiko. Labiausiai patiko dėl to, kad kartais atsirasdavo koks nors pagėręs komuniaga, kurį tekdavo išvaryti. Išvarydavo, spardydamas kaustytais batais ir rėkdamas: „tu kokiuose čia kūrvų bordeliuose lankaisi, aš tave į partijos susirinkimą priduosiu, avigalvi, draugiškame teisme tave svarstys“.

Komuniagos, nors ir daužomi, tylėdavo ir niekam nesiskųsdavo, nes partijos susirinkimo ir draugiško teismo bijodavo netgi labiau, nei paties Adomo. Nors pastarasis irgi buvo baisus – apžėlęs, barzdotas ir tiesiog baisus. Toks, kaip ir dabar.

O jau paskui buvo bendras biznis su tuo Sadausko vokiečių filmų angaru. Iš ten Adomas ir atsinešė pomėgį fotografuoti.

Svarbesnė visgi yra kita Adomo veikla. Būdamas satanistu, metalistu ir rokeriu, jis sukūrė originalią kontrabandinio alkoholio gabenimo schemą, kurios iki šiol nežino jokia teisėsaugos įstaiga.

Nedaugeliui žinoma, kad motociklų varikliai gerokai skiriasi nuo automobilinių – jie yra aukšto slėgio ir su dideliu sukimo momentu, o todėl daug mažiau reiklūs visokiam kurui. Kitaip tariant, į juos galima pilti ne tik benziną, bet ir kitas kuro rūšis.

Trumpai tariant, tūkstančiai vadinamųjų baikerių į Lietuvą veža milijonus litrų nelegalaus spirito kasmet – Veryga buvo teisus. Nelegalus alkoholis, kuris užplūdęs Lietuvą, yra kontrabandiškai įvežamas Adomo gaujos (ji vadinasi „MC Šėtono išperų nasrai“). Jie tiesiog važiuoja į Baltarusiją, susipila sau į bakus spiritą ir grįžta į Lietuvą. Ir taip – daug daug kartų. Tuo pačiu spiritu varomi motociklai važiuoja be problemų. Žodžiu, ir kuras, ir gėrimas.

Kai pamatysite kokį nors baikerį, kuris atsisuka savo motociklo baką ir geria iš jo per šiaudelį, tai nenustebkite, o žinokite, ką išties jie geria. Jie geria pragaro viralą, kuriuo Adomas užpylė vargšus kaimiečius. Verygos PSO statistika buvo teisi.

Adomas užsiima ir sportu. Kad būtų stiprus ir tvirtas, jis jau seniai pasidarė krūvą operacijų. Operacijos labai paprastos – visokie kaulai pakeisti į plastikinius. Pradžioje, tiesa, jis kaulus keitėsi į titaninius, tačiau paaiškėjo, kad visokie oro uostai ir kitos patikros vietos labai keistai reaguoja, kai pamato kyborgišką skeletą. Tad vėliau visus titaninius kaulus Adomas pasikeitė į kevlarinius (tai tokia plastmasė, iš kurios daromos neperšaunamos liemenės). Šie už titaninius netgi tvirtesni, bet kartu ir porą kartų lengvesni. Sulaužyti jų neįmanoma.

Panašiai pakeista ir didelė dalis kitų įvairių Adomo organų. Pvz., visa oda padengta specialiu anglies-kevlaro pluošto nertiniu tinkleliu, kurio beveik neįmanoma pažeisti. Sausgyslės pakeistos į anglies-kevlaro gijas. Raumenys irgi armuoti anglies kevlaro tinkeliais. Kairėje akyje įmontuotas mikročipas, kuris stebi ir perduoda į tinklainę infraraudonąjį vaizdą. Dešinėje akyje – kitas mikročipas, kuris perduoda ultravioletą. Barzdoje ir plaukuose įrengtos daugiadažnės antenos, kurios gaudo signalus ir perduoda į smegenis. Ausyse įrengti lokatoriai. Dantys – iš volframo karbido. Jais jis gali perkąsti 3cm storio plieninę armatūrą. Tarp kojų įrengta sudedama kompaktinė patranka. Tikrai labai sveikas, sportiškas žmogus.

Kadangi Adomas yra satanistas, o ir pinigais aptekęs (iš visos tos kontrabandos), tai jis įkūrė Lietuvos satanistų bažnyčią. Šiuo metu judėjimas plečiasi – visai šalia prekybos centro „Europa“ ir Vilniaus savivaldybės yra liejami naujos satanistų katedros pamatai. Satanistų katedra bus aukštesnė už visus kitus pastatus, dengta stiklu ir gražiai įsilies į visą naujojo Vilniaus centro architektūros ansamblį.

Vilniaus savivaldybė, pati akivaizdžiai apimta totalinio satanizmo, ignoruoja ir toleruoja šią veiklą.

Adomas bus atsakingas už sidabrinių šiknų švilpukų koncerto tvarkos priežiūrą. Kaip jau minėjau anksčiau, tą koncertą žada surengti Vytautas Ramaneckas ir Liudvikas Andriulis. Taip kad nesitikėkite, kad tenai pasiautėsite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos